Installatiebedrijf Klok logo
Service en Onderhoud bij Installatiebedrijf Klok
Service en onderhoud bij Installatiebedrijf Klok - Johan Klok

Onderhoudscontracten voor CV-ketels en warmtepompen bij Installatiebedrijf Klok

Bent u op zoek naar betrouwbaar onderhoud voor uw verwarmingssysteem? Installatiebedrijf Klok biedt uitgebreide onderhoudscontracten voor cv-ketels en warmtepompen, zodat u zorgeloos kunt genieten van comfort in uw huis.

Onze onderhoudscontracten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw cv-ketel of warmtepomp optimaal blijft presteren. Met gespecialiseerde servicepakketten voor elk systeem bieden wij regelmatig onderhoud en deskundige reparaties, waardoor uw verwarming probleemloos blijft functioneren.

Deskundige service en onderhoud voor langdurige prestaties

Voor cv-ketel onderhoud zorgen onze gecertificeerde monteurs ervoor dat uw verwarmingssysteem efficiënt blijft werken, wat niet alleen de levensduur verlengt, maar ook zorgt voor een energiezuinige werking. Warmtepomp onderhoud is van essentieel belang voor de betrouwbare werking ervan. Onze experts voeren grondige inspecties uit, reinigen componenten en zorgen voor optimale prestaties.

Voordelen van regelmatig onderhoud: optimaal afgesteld, langere levensduur en 24/7 deskundige monteurs

 • Periodiek onderhoud: Wij bieden onderhoudsservices op geplande basis, zowel jaarlijks als om de 18 maanden.
 • Nauwkeurige afstelling: Onze deskundige technici zorgen voor een precieze afstelling van uw verwarmings- en koelsystemen.
 • Verlengde levensduur: Door regelmatig onderhoud wordt de levensduur van uw toestel aanzienlijk verlengd.
 • Verbeterde veiligheid: Onderhoud draagt bij aan een optimale veiligheid van uw verwarmings- en koelapparatuur.
 • Optimaal wooncomfort: Onze service streeft naar het handhaven van maximaal wooncomfort in uw huis.
 • Kostenbesparing: Efficiënt onderhoud resulteert in lagere stookkosten en verhoogt de energie-efficiëntie.
 • Vakkundige monteurs: U kunt rekenen op onze eigen team van deskundige monteurs voor betrouwbare dienstverlening.
 • Snelle respons: Binnen 24 uur staat een monteur bij u thuis om eventuele problemen aan te pakken.
 • Flexibele planning: Onze monteurs zijn beschikbaar 7 dagen per week, inclusief zaterdag, zon- en feestdagen, voor urgente situaties.*
 • Specifieke onderhoudsregeling voor warmtepompen: Voor aard- en luchtwarmtepompen bieden wij een onderhoudsbeurt zonder storingen als aparte dienst.

* Storingen gemeld na 18:00 worden de volgende dag behandeld.

Mechanische ventilatie door Installatiebedrijf Klok Diever
Contact opnemen met installatiebedrijf Klok

Voorwaarden

 • Toestelvoorwaarden: Een abonnement is geldig voor toestellen tot maximaal 5 jaar oud, met een abonnement duur tot het toestel de leeftijd van 15 jaar bereikt.
 • Ingangsvoorwaarden: Het abonnement gaat direct in na installatie of na de eerste servicebeurt van Klok. Bij het starten met de eerste servicebeurt worden 50% van de kosten als eerste beurt kosten in rekening gebracht.
 • Flexibele looptijd: Het abonnement heeft een initiële looptijd van minimaal 1 jaar en is vervolgens maandelijks opzegbaar na dit jaar.
 • Verbruiksmaterialen: Verbruiksmaterialen worden apart gefactureerd.
 • Onderdelen levering: Het abonnement vervalt als de fabrikant geen onderdelen meer kan leveren voor het toestel.
 • Goed werkende toestellen: Alleen goed functionerende toestellen komen in aanmerking voor een abonnement.
 • All-inclusive dekking: Alles binnen de mantel van het toestel valt onder het abonnement.
 • Kosten en betaling: De genoemde bedragen zijn inclusief btw en worden maandelijks geïncasseerd via automatische incasso rond de 3e van elke maand.
 • Jaarlijkse indexering: Het abonnementsbedrag wordt jaarlijks geïndexeerd.

Garantie

Installatiebedrijf Klok werkt met de nu inziens beste materialen of met de beste fabrikanten wat de service betreft. Wij als bedrijf geven standaard 2 jaar garantie op de geleverde materialen en diensten tenzij anders overeen gekomen.

Veel fabrikanten geven daarboven op extra garantie van b.v. 5, 10 en soms wel 15 jaar op producten of onderdelen van een product.

Deze garantie, die door de fabrikant gegeven word, is in het algemeen alleen van toepassing op het betreffende product of een onderdeel daarvan, niet op de arbeid en randartikelen.

Voorbeeld 1
Als er een onderdeel stuk gaat na 7 jaar, en er zit een product garantie op van 10 jaar, worden de betreffende materialen bij ons onder garantie geleverd. De montage arbeid wordt dan wel in rekening gebracht.

Voorbeeld 2
Er zit 10 jaar afbouw garantie/ levensduur garantie op een onderdeel welke na 7 jaar stuk gaat. Dan is er 7 jaar gebruik van gemaakt, het te vervangen onderdeel kost dan 70%. De montage arbeid wordt dan ook in rekening gebracht.

Kies voor onze onderhoudscontracten en geniet van snelle service. Neem vandaag nog contact op met Installatiebedrijf Klok voor een onderhoudscontract op maat en verzeker uzelf van een comfortabele en probleemloze werking van uw verwarmingssysteem.

Contact