Installatiebedrijf Klok logo
Besparen met zonnepanelen bij Installatiebedrijf Klok Diever

Kies voor zuiver water met een waterontharder installatie door Installatiebedrijf Klok

Wij bieden waterontharders in Drenthe en omgeving. Onze gecertificeerde installateurs zijn experts in het vakkundig plaatsen van waterontharders.

Wij installeren betrouwbare Lubron waterontharders

Lubron is een gerenommeerd Nederlands merk in waterontharders, heeft een succesvolle samenwerking met Installatiebedrijf Klok, waarbij hoogwaardige kwaliteit en duurzame prestaties centraal staan. De waterontharders van Lubron staan bekend om hun effectieve kalk preventie. Dit resulteert niet alleen in kalkarm water, maar verlengt ook aanzienlijk de levensduur van apparaten, wat op zijn beurt onderhouds- en reparatiekosten vermindert. Bovendien dragen Lubron waterontharders bij aan energiebesparing door de efficiëntie van waterverwarmingssystemen te verbeteren. Daarnaast zijn Lubron waterontharders niet alleen geschikt is voor huishoudelijke toepassingen, maar ook in diverse andere sectoren zoals de agro-industrie, horeca, industrie, koel- en ketelwater, en utiliteitsgebouwen.

waterontharder
Installatiebedrijf Klok Diever- Installatiewerk

Deskundige service en onderhoud voor uw waterontharder voor een optimale werking en langdurig comfort

Onze service omvat niet alleen het leveren van hoogwaardige waterontharders, maar ook het verstrekken van gedegen advies. Na het installeren van uw waterontharder kunt u gebruik maken van het Lubron service abbonnement. Het is aan te raden om uw waterontharder regelmatig te onderhouden. Hiermee voorkomt u mankementen en krijgt  u de beste waterkwaliteit.

Investeer vandaag in de gezondheid van uw leidingwater. Neem contact op met Installatiebedrijf Klok voor een vrijblijvend advies en ontdek hoe een waterontharder uw leefomgeving kan verbeteren.