Installatiebedrijf Klok logo
Besparen met zonnepanelen bij Installatiebedrijf Klok Diever

Installatiebedrijf Klok: Vakmanschap, vertrouwen en kwaliteit sinds 1993

Installatiebedrijf Klok, gevestigd in Diever, staat voor vakmanschap, vertrouwen en kwaliteit in de installatiebranche. Sinds 1993 hebben onze oprichters, de gebroeders Klok, een goede reputatie opgebouwd. Wat begon op het terrein van hun vaders hengstenhouderij, evolueerde al snel tot een professioneel installatiebedrijf.

In september 1999 openden wij onze nieuwe locatie aan het Moleneinde 37 in Diever. Op deze plek hebben we de ruimte om ons bedrijf verder te laten groeien. In 2000, een jaar later, hebben we de showroom volledig ingericht met badkameropstellingen en zijn we toegetreden tot de landelijke organisatie Sanidrome. Tegenwoordig zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de regio, met meer dan 35 toegewijde medewerkers, elk met hun eigen specialisatie en vakinhoudelijke kennis.

Klok-in-1993
Installatiewerk voor B&B Smilde

Klantgericht en efficiënt: Ons streven naar totale installatie-oplossingen

Onze focus ligt sterk op kwaliteit, waarbij alle installaties volgens de nieuwste technieken en voorschriften worden aangelegd. De kracht van ons bedrijf komt tot uiting in de diversiteit aan aangeboden diensten, waardoor we de totale installatie kunnen regelen en één aanspreekpunt voor de klant bieden. Of het nu gaat om werkvoorbereiding of onze gedreven buitendienst die de uitvoering verzorgt, het proces is gestroomlijnd en efficiënt.

Certificering en keurmerken

Onze certificeringen benadrukken onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid. Maandelijkse vergaderingen zorgen voor een continue afstemming op de nieuwste voorschriften, zowel voor werkzaamheden als persoonlijke veiligheid. Zo wordt gewaarborgd dat elke medewerker binnen ons bedrijf werkt met dezelfde visie op hoge kwaliteit en efficiëntie. Kortom, bij Installatiebedrijf Klok gaan vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit hand in hand, waardoor wij de eerste keuze zijn voor hoogwaardige installatiediensten in de regio Diever.

Onze keurmerken en erkenningen

SBB Erkend leerbedrijf
Stek